Remíza žáků proti Ženklavě

08.10.2019 11:55

V dalším mistrovském utkání hráčů ve skupině A hostili bludovičtí žáci doma první mužstvo ze Ženklavy. Ta nám přijela dát spoustu branek, ale domácí tým se na něj připravili pod jinou taktikou.

Prohodili jsme si sestavu a několik hráčů a povedlo se nám naší taktikou soupeře udržet na uzdě. Byl to od začátku vyhrocený zápas plný faulů a nadávek a hostující tým nesl špatně naší hru. Počítali totiž s jistým vítězstvím. Kluci opravdu dřeli a na hřišti nechali vše. První poločas přinesl z obou stran tvrdý fotbal se spoustu šancí, ale hlavně domácí brankář William Skřídlovský pochytal tutové šance soupeře. Branka nepadla a šlo se do šaten za stavu 0:0.

V ní jsme si řekli pár věcí, jak na nás soupeř vletí od začátku, ale nesmíme se nechat zatlačit, ba naopak my musíme zatlačit je. A to se i povedlo. Hned v první minutě druhého poločasu po krásné akci vstřelil první branku domácích Adam Glofák - 1:0. Tlačili jsme zaskočeného soupeře, měli i šance na vstřelení dalšího gólu, ale bohužel přišel špatný odkop od obrany a ve 42. minutě soupeř vyrovnal na 1:1. Hra byla ještě více vyhecovaná a šance přibývaly na obou stranách.

Měli jsme krásné příležitosti včetně přímého kopu, jenž však bohužel mířil do břevna. Běžela 62. minuta a po krásném rychlém výkopu se dostal do šance Theodor Toman a jelikož se nemýlil, domácí opět vedli 2:1. Chybělo málo do konce, ale opět po špatně odkopnutém míči hostující vyrovnali na 2:2. Měli jsme ještě šanci urvat výhru na svou stranu, ale střela Theodora Tomana byla slabá a hostující brankář s ní neměl žádnou práci. Tímto výsledkem skončil i zápas. V úterý nás čeká odložený zápas a to v Hodslavicích.

Autor: Vilém Skřídlovský (trenér)
Odkaz na oficiální zápis na stránkách FAČR

Tabulka | Rozpis zápasů