Žáci prohráli na úvod dvojzápasu doma se Štramberkem

27.09.2019 10:03

Ke čtvrtému mistrovskému zápasu nastoupili domácí hráči Bludovic proti Štramberku. Zápas se odvíjel v bojovném duchu na obou stranách. Všichni čekali, kdo udělá první chybu a bude tak mít navrch, protože bylo od začátku jasné, že nepadne moc branek. Soupeř byl několikrát velmi blízko, aby skóroval jako první, ale nepodařilo se a domácí dokázali z toho mála vytěžit první branku na :0.

Chvíli na to, domácí hráč byl sám před brankou a mohl skórovat úplně do prázdné branky, ale místo toho trefil jen tyč a zase přišlo tradiční fotbalové pořekadlo „nedáš - dostaneš“. Blížil se konec prvního poločasu, když domácí úplně přestali hrát. Střed pole, který má držet kostru týmu, bohužel vůbec nefungoval a po hrubé chybě hráče právě v této oblasti hostující tým snížil na 1:1.

V šatně jsme rozebrali hru, ale tentokrát se i přes to, co jsme si řekli, pokračovalo ve hře z konce první půle. Přestalo se běhat, hrát a obrana s brankářem nedokázali ubojovat všechno. Díky tomu jsme chvíli po sobě dostali dvě branky. Až poté přišel budíček a Bludovice začaly hrát svou hru. Z ní vytěžili druhou branku, kdy se po krásném souboji a úniku prosadil na 2:3 Adam Glofák.

Na srovnání se objevilo několik příležitostí, ale někteří hráči opět přestali hrát a běhat. Místo závěrečného tlaku tak už nepřišlo nic. Bohužel jsme prohráli svou vinou a špatným přístupem některých vůči ostatním než tím, že bychom byli horší. V dalším zápase se tuto sobotu představí Bludovice opět se Štramberkem, ale tentokrát na hřišti soupeře.

Autor: Vilém Skřídlovský (trenér)
Odkaz na oficiální zápis na stránkách FAČR

Tabulka | Rozpis zápasů