Žáci padli doma s Kunínem

16.09.2019 10:26

K třetímu zápasu nové sezóny v soutěži žáků skupiny A nastoupilo domácí mužstvo Bludovic proti zatím 100% týmu z Kunína. Od první minuty byla hra bojovná. Hráči Kunína převyšovali hlavně výškově a někteří jeho hráči byli víc jak o půl metru větší, než domácí někteří bludovičtí. Kluci se jich ale nezalekli, bojovali, čekali na chybu a příležitost k brejku.

Domácí brankář William Skřídlovský vychytal spoustu šancí soupeře, včetně těch, co už byly jasný gól. Po chybě však bohužel soupeř vstřelil okolo 20. minuty první branku. Domácí se ale nevzdali, hráli zezadu od zabezpečené obranou a přes úniky mohli vyrovnat, ale bohužel scházelo opravdu pár centimetrů. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

V šatně jsme měli dost času si říct pár dodatků a odpočinout si. Druhá půle začala tak jak probíhala první - bojovalo se o každý metr na hřišti. Domácí se dostali do několika šancí, bohužel stále chybělo trochu klidu a centimetrů. Soupeř zahrával rohový kop a po chybě v obraně a nepokrytí protihráče inkasovali druhou branku, kde brankář nemohl nic dělat.

Sokolíci se ale nevzdali a dokonce i zatlačili soupeře k bránění. Z toho vyplynul i faul a odpískaná penalta. Bludovičtí mohli korigovat skóre a k míči se postavil Adam Glofák, ovšem balón zvedl bohužel hodně vysoko a hostující gólman střelu vyrazil na roh.

Domácí mužstvo mělo pak ještě spoustu šancí, ale žádná z nich neskončila brankou. I za stavu 0:2 však odcházeli s hlavou nahoře. Příští zápas zajíždí hráči Bludovic na hřiště Hodslavic a to v pátek od 16:30.

Autor: Vilém Skřídlovský (trenér)
Odkaz na oficiální zápis na stránkách FAČR

Tabulka | Rozpis zápasů