Žáci neporazili Štramberk ani napodruhé

30.09.2019 07:33

K pátému zápasu zajížděli hráči Bludovic do Štramberku. Od středy došlo ke změně rozestavení hráčů a ukázalo se, že to pomohlo. Kluci plnili vše, jak měli, Měli jsme i dost šanci, jen chybel kousek štěstí a fotbalovosti. První poločas byl v naší režii a domácí se moc do šancí nedostávali. A když ano, tak nás opět podržel brankář William Skřídlovský. Škoda jen, že jsme nevstřelili branku. Soupeř totiž jen čekal na chybu, ale ta nepřišla. Poločas tedy skončil bez branek 0:0.

Druhá půle byla opět pod taktovkou našich hráčů, ale bohužel přišla chyba a balón tak zvláštně plachtil z boku hřiště na bránu. Až doposud bezchybně chytajícímu brankáři balón propadl mezi prsty za záda a domácí vedli 1:0. Kluci se nevzdali, ale už nepřišel žádný tlak z naší strany a chvíli před koncem při rohovém kopu domácích si nepohlídali hráče soupeře a ti rázem vedli už 2:0.

Tímto výsledkem zápas i skončil. Máme stále problém vstřelit branku a bez těch se nedá zvítězit, čímž pomáháme soupeřům. Příští týden hrajeme doma v neděli se Ženklavou, které hráči chcou vrátit vůbec první zápas v nové soutěži. V něm byli i kvůli špatnému pískání domácích seřezáni. Už se těší, neboť doma se spíše vítězí a naplno ukáže bludovická síla.

Autor: Vilém Skřídlovský (trenér)
Odkaz na oficiální zápis na stránkách FAČR

Tabulka | Rozpis zápasů