Vítězství žáků nad Starým Jičínem

11.10.2019 08:54

K osmému mistrovskému zápasu nastoupili hráči Bludovic v nedalekém Starém Jičíně. Oproti minulému zápasu jsme pozměnili sestavu a taktiku a pomohlo to.

Od začátku byli hráči Bludovic o hodně lepší, měli spoustu šancí a několik z nich skončilo na tyči nebo vedle. Chybělo více klidu a když měl soupeř jednu z mála šancí, vše s poklidem zlikvidoval 100% brankář Bludovic William Skřídlovský. Poločas skončil za stavu 0:0. V šatně jsme si v klidu něco zopakovali a šli do druhé poloviny.

Soupeře jsme v ní ještě více zatlačili, ale branka stále nepřicházela. Šancí bylo pomalu na 3 zápasy. Trenér Bludovic udělal na chvíli taktickou úpravu, když stáhl Adama Glofáka, jenž se už nedostával do šancí, a poslal za něj malého, ale velmi šikovného hráče Pavla Schneidera. Pája byl na hřišti asi 10 vteřin a ihned dokázal skórovat s klidem - 1:0. Ukázal přesně ten klid, který chyběl ostatním.

Najednou se probrali i ti starší a po chvíli se prosadil i Glofák, který byl vystřídaný zpět do hry. V posledních 5 minutách ještě bylo spoustu šancí, ale už nikdo je nedokázal proměnit. Děkuju všem za odvedený výkon. Další zápas hrajou bludovičtí hráči na hřišti Kunína v sobotu příští týden.

Autor: Vilém Skřídlovský (trenér)
Odkaz na oficiální zápis na stránkách FAČR

Tabulka | Rozpis zápasů