Trpký konec sezóny pro přípravku

07.06.2019 10:26

Do posledního zápasu jara proti Pustějovu šel trenér M.Blažek se všemi svými svěřenci bez vyjímky. Po hřišti tak běhalo před zápasem hned 17 bludovických nadějí, připravující se na souboj, který trenér pojal spíše jako přátelské utkání, které si měl před letní pauzou užít úplně každý z týmu.

Bohužel však naši mladí nezačali dobře. Už ve třetí minutě na tabuli svítil výsledek 0:3, i díky vlastnímu golu. Kvůli častému střídání však bylo těžké se dostat do tempa a tak v prvním poločase přibyl dokonce ještě jeden náš vlastní gol a do šaten se tak šlo za, pro diváky i hráče, nečekaného stavu 0:5. Naši talenti ale neskládali zbraně a o výsledek se rvali zuby nehty a tak se podařilo Teodoru Tomanovi zasadit dvě krásné golove rány z úhlu, které snesly ty nejpřísnější kritéria.

Pustějov měl ovšem dobrý den a několik dalších střel skončilo za zády golmana Ríši Kudělky. Ten dělal co mohl, ale obrana nám nefungovala díky mnoha střídáním tak jako vždy. Výsledek je bohužel pro naše nejmenší dost krutý, a pro hráče nezvyklý, ale jeden zápas nemůže změnit dojem a obraz celé sezony, v které bludovičtí sokolíci předváděli ohromné výkony a výsledky. Za to je na tento tým pyšný nejen trenér, ale i rodiče, diváci a celý klub.

Autor textu: Miroslav Blažek

Oficiální zápis z utkání na stránkách FAČR: https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=42f63e2e-31e0-41ed-a523-79f231adaaaa&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm