Starší přípravka rozstřílela Jeseník

20.05.2019 07:22

Prvním zápasem v rámci víkendu plného bludovického fotbalu bylo páteční střetnutí svěřenců trenéra Miroslava Blažka proti Slavoji z Jeseníku nad Odrou. Počasí fotbalu moc nepřálo a došlo i na déšť. I přesto se na lavičkách kolem hřiště usadilo kolem třicítky diváků - vůbec nejvíce v rámci tohoto kola.

Ovšem zpátky k samotnému utkání. To začalo naprosto raketově, když napříč sedmi minutám nasázeli bludovičtí stejný počet branek. Nebylo proto s podivem, že došlo ke stanovení nového rekordu v historii klubu. Dominik Černoch nasázel hattrick v rozmezí pěti minut, což se před ním nikomu nepodařilo. K němu se ještě do poločasu přidali svmi trefami Štěpán Driml, Ondřej Daněk, Patrik Orság a Pavel Schneider, který v prvním dějství stihl taktéž nasázet tři góly, a tak po pětadvaceti minutách svítilo na světelné tabuli hrozivé skóre 10:0.

Po změně stran se tempo logicky zvolnilo a branky už fanoušci viděli pouze 4 a to 3 do sítě hostů a jednu konsolidační ze strany jesenických. Vytáhnout lze dvě trefy gólostřelce Teodora Tomana. Po závěrečném hvizdu sudího se tak oba celky rozešly po výsledku 13:1 a spokojen byl i v úvodu jmenovaný kouč, který si za 4 roky nepamatuje lepší vstup do zápasu, než který byl k vidění právě v tomto mači.

Oficiální zápis z utkání na stránkách FAČR: https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=5348c126-d1d5-451f-8fa4-59666f15af89&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

Fotogalerie (autor: Pavel Kašuba)