Sezona 2019/20 byla rozlosována, Bludovice začínají v Hostašovicích

11.07.2019 12:38

Dnes dopoledne byl v oficiálním systému FAČR zveřejněn rozpis zápasů pro nadcházející ročník novojičínské III. třídy, které se opět účastní i TJ Sokol Bludovice. Čtvrtý celek tabulky z předchozího ročníku zahájí na hřišti Hostašovic - jednoho z postupujících ze IV. třídy - a to v sobotu 10. srpna od páté hodiny odpolední. Proti dalším dvěma nováčkům soutěže - Lubině z nižší a Trojanovicím-Bystré z vyšší soutěže - se Sokoli představí shodně venku už v rámci 4., resp. 8. kola a to 24. srpna a 21. září.

Podzimní část bude završena zápasem ve Zbyslavicích, který se odehraje netradičně pod hlavičkou 1. kola v neděli 3. listopadu od 14:00 SEČ. Jarní část pak pro bludovické rozevře svou oponu 21. března domácí odvetou s již zmíněnými Hostašovicemi. Poslední novou tváří jsou pak Sedlnice, které jsou druhým sestupujícím z Okresního přeboru a s nimiž se černo-bílí představí v 5. kole doma (sobota, 31.8.2019; 16:30) a v 18. kole venku (neděle, 12.4.2020; 16:00).

Pro nadcházející sezonu jsme si pro vás připravili kompletní rozpis (viz níže), který je propojený do tabulky, kterou najdete v horním Menu v sekci Tabulka. Zároveň si můžete do do svých kalendářů (např. v rámci portfolia Google) stáhnout plán bludovických zápasů. Stačí, když kliknete na odkaz pod tabulkou a následně si stažený soubor naimportujete. Dodejme, že termíny a časy výkopů nemusí být definitivní, neboť v průběhu ročníku dochází k přesunům a různým drobným změnám.

 Stáhnout zápasy Bludovic do kalendáře