S Rybím se žáci rozešli smírně

09.06.2019 17:40

K dalšímu zápasu žáků pod vedením trenéra Viléma Skřídlovského nastoupilo mužstvo Bludovic na favorizované hráče Rybí. Kluci splnili od začátku svůj styl hry a tempa a nedopustili domácímu mužstvu je zaskočit svou hrou. Bludovice vlétly na soupeře takovým stylem, že hráči Rybího nevěděli, co se děje a s nimi ani spousta domácích fanoušků, kteří jen údivem žasly. Běžela 15. minuta prvního poločasu a po krásné týmové souhře se prosadil Theodor Toman - 1:0. Domácí mužstvo se snažilo, ale nic jim to nepřineslo. Kluci si vytvořili opět spoustu - ale spoustu - gólovych šancí, bohužel poločas skončil jen 1:0.

Na druhý poločas jsme se domluvili a připravili, co přijde a hned po 10 minutách, ve 40. minutě, se opět prosadil Theodor Toman svým druhým gólem na 2:0. Asi po pěti dalších minutách se opět prosadil Theodor Toman, jenže po následně odpískaném ofsajdu gól neplatil. Kluky to trochu rozhodilo a po chvíli dostali branku po důrazu a třetí střele, kterou už brankář William Skřídlovský nedokázal vyrazit či chytit. Po obrovském tlaku to tedy bylo 2:1. Kluci se poté naštvali a vrhli se opět do své úžasné hry. Po několika tvrdých faulech a dobití bohužel 3 minuty před koncem dokázali domácí po chybě ve středu hřiště srovnat na 2:2.

Tímto výsledkem zápas i skončil. Chtěl bych moc poděkovat všem hráčům mužstva Bludovic, za vynikající hru. Dokázali že styl hry a snaha kolektivu, včetně podpory rodičů, nebyla zbytečná. Zaslouží si obrovské děkuji. Ještě nás čeká poslední zápas na půdě Petřvaldu příští týden a to 12. června od páté hodiny podvečerní.

Autor textu: Vilém Skřídlovský

Oficiální zápis z utkání na stránkách FAČR: https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=75454b14-0dd9-4c15-af62-44eed7fd2b4d&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm