Porážka v derby přípravek

16.09.2019 10:19

V druhém domácím duelu přivítali naši nejmenší velkého městského rivala ze Žiliny. Soupeř přijel v minimálním počtu šesti dětí a tak domácí mysleli na lehké vítězství, avšak opak byl pravdou. Hosté se v derby vždy umí nahecovat a tak se do brankových příležitostí dostávali. Na kopačky našich borců se ovšem lepila smůla.

Přes velice dobrý výkon oproti minulému týdnu, kdy i rodiče a diváci tleskali povedeným akcím, se nedařilo umístit dostatečný počet střel do míst, kde nestál brankář našich rivalů. Na opačné straně však štěstí přálo a tak se do naši sítě dostaly i střely, které by se daly zlikvidovat. Přes skvělý výkon se bohužel nepodařilo vyhrát a o jeden gól spokojenější odjížděli hosté s výsledkem 4:5.

Za zmínku ale stojí výborná hra Richarda Kudělky, který se v tomto zápase přesunul oproti minulému mači z branky do útoku a svými kličkami dělal obráncům soupeře velké problémy, za které si zaslouženě připsal dva gólové zásahy. V následujícím týdnu čekají přípravku dva zápasy tak doufejme, že už se dočkáme kromě zlepšené hry i první letošní výhry.

Autor: Miroslav Blažek (trenér)
Odkaz na oficiální zápis na stránkách FAČR

Tabulka | Rozpis zápasů