Bludovičtí si v sobotu odbydou premiéru

25.10.2019 09:00

V nových dresech se již v příštím utkání proti Mankovicím, které je naplánováno na sobotní odpoledne, představí bludovický Sokol. Ten obměnil svůj šatník a pro původně venkovní zápasy si nechal udělat novou vrchní část soupravy. Té dominuje čistě černá barva a dva vertikální pruhy v bílé a šedé. Nahoře na levé straně najdeme alternativu loga pouze se sokolem v bílém provedení a na té pravé pak logo výrobce.

Tím je Burik s.r.o. z Petřvaldu, která působí na trhu již od roku 2006 a dodává dresy pro různé sportovní kluby - ve florbale například i Spartě Praha, v hokeji Orlům z Orlové a volejbalovým Kocourům působících v Příbrami. Dresy jsou potištěny moderní technologií digitálního sublimačního tisku a to na různé typy materiálů (více informací najdete na oficiálních stránkách zde - https://www.burik.cz/).

Autorem designu dresů, z něhož jsme ještě nezmínili nápis TJ Sokol Bludovice na zadní straně, je pak hokejový útočník ve službách HC Studénka, Václav Martinčík, jenž ve společnosti Burik působí přes 2 roky a grafikou se zabývá už od střední školy. Děkujeme jemu i celé firmě za krásné dresy a také našemu levému křídelníkovi Přemyslu Škobránkovi za iniciativu a zrealizování. Snad nám přinesou štěstí.