Blamáž žáků v Kuníně

22.10.2019 07:23

K devátému mistrovskému zápasu zajížděli hráči Bludovic do Kunína, který opanuje první příčku v tabulce. Od začátku byla hra velmi vyrovnaná a někdy jsme hráče Kunína i zatlačili. Nebýt Williama Skřídlovského, asi by výsledek vypadal hodně špatně.

Brankřá Bludovic totiž vychytal spoustu tutových akcí a jednu krásnou po přímém kopu vyrazil nad bránu. Blížil se konec prvního poločasu a přišla bohužel naše opět chyba, jako po celou sezónu. Souboj jeden na jednoho a vypuštění souboje, takže protihráč mohl sám zakončit a ani skvěle chytající gólman Skřídlovský s tím už nic nemohl dělat. 1:0.

Po chvíli byl konec prvního poločasu. Do toho druhého jsme si řekli, že budeme v klidu, že šance jsou a ještě přijdou a že můžeme vyrovnat a dokonce i vyhrát. Někteří hráči, opět ti starší, se ale na vše totálně vykašlali a druhá půlka mužstva s tím nic neudělá.

Výše zmínění odchodili celou půli a šlo to i poznat na výsledku - 5:0. A to ještě brankář Bludovic zachránil plno příležitostí. Poslední kolo odehrají hráči Sokola doma proti Hodslavicím a to v místním derby v neděli 27. října od 10. hodiny.

Autor: Vilém Skřídlovský (trenér)
Odkaz na oficiální zápis na stránkách FAČR

Tabulka | Rozpis zápasů