Sezona 2020/21 bude zahájena v Hostašovicích

24.07.2020 09:59

Bludovičtí fotbalisté už vědí, kdy a kde zahájí novou soutěžní sezonu s označením 2020/2021. Stane se tak v sobotu 15. srpna 2020 na půdě nedalekého Sokola Hostašovice, který vyzvou od 16. hodiny v rámci „tradičně“ až 2. kola. První domácí utkání pak proběhne v pověstném Parku legend přesně o týden a hodinu později a to s Olbramicemi v kole třetím.

Tečku za podzimní částí pak udělá výjezd do Ženklavy dne 8. listopadu od 14:00, paradoxně pod hlavičkou úvodního kola (důvodem jsou zápasy poháru). Rozpis jarní části zatím není zveřejněn na webu FAČR. Záviset bude na vývoji celorepublikové situace v souvislosti s pandemií kolem koronaviru. Aktuálně jsou venkovní akce limitovány počtem 1000 osob.

O soutěž níže se kvůli změně názvu posunul bývalý Fulnek B, dnes už opět jako Děrné, jak tomu bylo dříve. Jeho místo zaujala již zmíněná Ženklava. S tou si „mocní Sokoli“ zahráli nedávno v přátelském utkání, které ale nevyšlo dle jejich představ, když venku padli 0:3. Posledním přípravným duelem bude v neděli 9. srpna souboj v Chuchelné proti místnímu Spartaku, účastníkovi I.B třídy.

Kompletní rozpis III. třídy najdete na tomto odkazu. Po potvrzení jarní části jej zveřejníme i na webu klubu v rámci excelové tabulky, jako tomu bylo v předchozím roce, včetně propojené tabulky. Od letoška se pak vzhledem k uvolněné kapacitě správce webu chystáme počítat i statistiky střelců, brankářů a další. Máte se tak určitě na co těšit.