Mladší žáci se z Hodslavic vrátili z remízou

14.05.2019 08:32

V neděli dopoledne odehráli své utkání také mladší žáci na půdě Hodslavic. Za deštivého počasí na domácí favority vletěli a hned od prvních minut dostávali soupeře pod tlak. Stejně jako na hřišti měli převahu naši žáci, tak i v hledišti bludovičtí fanoušci dávali hlasitě najevo, kdo je dnes na koni. Bohužel hned první střela Hodslavic skončila za zády Wildy Skřídlovského, ale jak se shodli všichni, s touto střelou nešlo vůbec nic dělat.

Sokol se však nevzdal a góly Ondry Daňka a Teodora Tomana skóre otočil. Smůla se však lepila na paty a z velkého tlaku a mnoha dalších šancí se nepodařilo přidat gol navíc. A když tři minuty před koncem utekl do brejku domácí hráč, přiklonilo se štěstí na stranu domácích a vyrovnali na 2:2. Bludovičtí však odcházeli do šaten za bouřlivého potlesku. Jak i sám trenér soupeře prohlásil, měli z nás v zápase velký strach.

Oficiální zápis ze zápasu na stránkách FAČR: https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=e9bcd4be-44d9-4506-84f8-e4bbe15a0cea&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

Autor textu: Miroslav Blažek